påsar longchamp marc jacobs
valuta :
Kundkorg 0 item(s)
FÅLLA ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur

Frakt
Vi erbjuder snabb leverans för varje beställning och du är tullfritt från Custom och skatt. Vanligtvis Vi använder USPS, EMS, DHL att leverera din order. Vi levererar din order i 1-2 dagar efter betalning tydliga och spårningsnummer är tillgängliga direkt efter order levereras, får du dina order på ca 5-10 dagar efter låda levereras. Please ser till att din sändnings att tilltala är korrekt för att undvika onödig problem.

Fraktförsäkring
Vi erbjuder leverans försäkring för att skydda ditt paket mot förlorade eller skadade försändelser. Eventuella frågor saknas rapporterade vi kommer reshipen din beställning direkt.

7 Dagar returer
Vi arbetar för att din totala tillfredsställelse. Om det av någon anledning, du är inte helt nöjd med ditt köp, kan du få en full återbetalning av produktens pris inom 7 dagar efter mottagandet av varan (s).
Till att få antingen en kredit mot en börs eller en kredit på din avgift konto, observera att alla returer och byten måste vara i nytt, oanvänt och oanvända tillstånd med de ursprungliga taggar och klistermärken bifogas. Poster som bedöms slitna, används, smutsig eller saknade taggar kommer att återlämnas till köparen på egen bekostnad och ingen återbetalning kommer att utfärdas.